Biros Péter Hivatalos Honlapja
A 13-as
     
Klub
     
\\\\Chat\\\\
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Vissza

KEZDŐLAP

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
VODAFONE OB I. 2008/09.

Szép volt Eger! Szép volt fiúk!

Yoda 2009.05.30. 14:05   


Végetért a 2008/09-es Vodafone férfi OB I. magyar bajnokság. A Vasas tegnap hazai vizekben győzte le a ZF-Eger csapatát, ezzel begyűjtve a bajnoki címhez szükséges három győzelmet (összesítésebn 1:3).
A csapat és a szurkolók is "egri vizekben" ünnepelték harmadik bajnoki címüket. Biros Péter két gólt szerezett. A ZF-Eger csapata ezzel idén is "ezüstérmes" helyen végzett, folytatás jövőre.
Képek a mérkőzésről a Galériában!

Döntő 3: Vasas-Eger 2:1

Yoda 2009.05.28. 15:36   

Teltház előtt játszották le tegnap a bajnoki döntő harmadik mérkőzését. A derbi a Vasas győzelmét hozta, így a piros-kékek összesítésben átvették a vezetést. Biros Péter egy gólt szerzett. Folytatás pénteken (19:30) a Bitskeyben!

Döntő 2.: Eger-Vasas 1:1

Yoda 2009.05.24. 19:12   


A Vasas után mi is "eladtuk" a pályaelőnyt ma kora este a Bitskey-ben. Nem indult rosszul, az elején még vezettünk is, de azután már csak az egyenlítésre futotta (a végén már arra sem). A védelmünk egyébként az egész mérkőzés során hullámzó teljesítményt produkált. Többször maradtak a Vasas lövők "tisztán", mint kellett volna. A Varga fiúk vitték a vendégeket a hátukon, így újra szorossá vált a bajnoki címért folytatott küzdelem. A kővetkező mérkőzés szerdán 19 órakor lesz a Komjádiban, Budapesten. Biros Péter ma nem lőtt gólt.
Képek a Galériában!

Döntő 1.: Vasas-Eger 0:1

Yoda 2009.05.23. 15:19   

A döntős csapatok valamelyikének  idén is háromszor kell győznie, hogy bajnok lehessen. Ez a kényszer, tegnap este az Egernek kettőre apadt. Szoros mérkőzésen, egy góllal vertük az angyalföldieket a Komjádiban. Biros Péter három gólt lőtt.

Döntő(k)

Yoda 2009.05.20. 10:03   

Menetrend

R1: Tavalyi forgatókönyv(?)

Yoda 2009.05.09. 09:32   

Ismét nagy arányú győzelmet aratott a ZF-Eger csapata a Kőér utcában és ezzel bejutott a 2008/09-es Vodafone OB I. fináléjába. A csapatot a Teva-VasasPlaket várja ölelő karokkal. Nehéz dolgunk lesz, mert a Vasas nem csak klasszis csapat, de szurkolóik könnyen végső győzelemhez segíthetik őket, hiszen a Komjádiban kezdenek és ott is dönthetik el a mérkőzést. Nekünk azonban vannak jófej ULTRÁINK -akiknek ezúton is köszönjük a tegnapi buzdítást- és fantasztikus szurkolóink, akiktől ismét kérjük, hogy látogassanak el a mérkőzésekre és buzdítsák a csapatot! Biros Péter 2 gólt lőtt a tegnapi mérkőzésen.

R1: No.2. Ezt is behúztuk...

Yoda 2009.05.03. 19:16   

Sokkal szorosabb mérkőzést játszottunk a Honvéddal a Bitskeyben, mint a Kőérben, de egy pillanatig sem forgott veszélyben a ZF-Eger győzelme. Bár a vendégek végig jól tartották magukat -sokáig csak egy gól volt a különbség a két csapat között-, a harmadik negyedben beindult az egri henger, így végül sikerült otthontartani a három pontot. Ezzel 9:3 az állás az Eger javára és csupán egy győzelemre vagyunk a finálétól. Biros Péter a mérkőzésen egy gólt szerzett.
A másik ágon a Vasas hat góllal verte meg a Fradit (13:7), így bejutott a bajnoki döntőbe.

R1: No.1. Pólósuli a Kőérben

Yoda 2009.05.02. 11:35   


Végig vezetve, okosan, koncentráltan pólózott a ZF-Eger csapata a Kőér utcában. Biros Péter 3 gólt szerzett. 
No.2 következik vasárnap a Bitskey-ben; az állás 6:3, nekünk.
A másik ágon a Vasas 8-5-re verte a Fradit, így az összesítésben már 9:0-ra vezet és mindössze egy győzelemre van az idei bajnoki döntőtől.

Rájátszás I.: részletes program

Yoda 2009.04.29. 16:29   

A mérkőzéseket három blokkban játsszák majd le (1-4. helyezésért, 5-8. helyezésért, 9-12. helyezésért). Hat fordulót terveztek, de ez a szám az 1-4. helyezésésrt küzdők között -az eredmények függvényében- valószínűleg csökkenni fog.

Hivatalosan is lezárult az alapszakasz

Yoda 2009.04.26. 10:21   

Tegnap este hallhattuk az utolsó sípszókat a Vodafone OB I. alapszakaszában. Mindenhol a papírforma érvényesült.

OB I. 2008/09.

Yoda 2009.04.22. 18:28   

Rájátszás (play off)

OB I. : UTE-Eger 6-12

Yoda 2009.04.18. 21:04   

A mai győzelmünkkel lezártuk az alapszakaszt, a második helyen. Ez a helyezés valószínűleg a harmadikra fog módosulni, hiszen a többi csapat csak 04.25-én fog végezni, amikor is a Honvéd -nagy valószínűséggel- megelőzi csapatunkat az összesítésben. A többiek eredménye a ZF-Egerre már nem lesz kihatással, így már szinte 100%-osan biztos az elődöntő Honvéd-Eger párosítása. Ekkor 3:3-ról indul a párharc és legalább három alkalommal kell győznie az egyik félnek, így minimum 3, maximum 5 derbire készülhetünk. Az első mérkőzés várhatóan május 1-jén lesz.

OB I. 22. forduló: Szolnok-Eger 6-9

Yoda 2009.04.17. 11:51   


Az előrehozott 22. fordulóban, igen "gólszegény" mérkőzésen sikerült a megfelelő pillanatokban koncentrálnunk, így viszonylag könnyedén hoztuk el a három pontot. A szolnokiak derekasan küzdöttek -egyszer még vezettek is- a mérkőzés során, sőt a negyedek között volt, hogy csupán egy találattal fordultunk. Végül azonban kijött a két csapat közti különbség. Biros Péter 2 gólt szerzett
A következő mérkőzéssel (21. forduló szombaton)  számunkra lezárul az alapszakasz, ahol továbbra is tartjuk pozíciónkat (3. hely), így egyre biztosabb, hogy a Honvéddal elődöntőzünk.

Román vendégség

2009.04.10. 14:02   

A héten Nagyvárodon edzőtáborozott a ZF-Eger csapata. Kedden délben indultunk útnak, még aznap illetve szerdán és csütörtökön is kétkapuztunk Kovács István "fiaival". Az öt edzőmeccs rendkívül hasznosnak bizonyulhat, hiszen a románok a Világliga következő körére készülnek (az olaszok ellen mérkőznek), mi pedig már a Honvéd elleni elődöntőkre edzünk. Nálunk Hárai hiányzott a csapatból (vállsérülés), de a románoknál sem volt ott két légiós.
Az alapszakasz 22. fordulóját előrehozták, április 15-én szállunk vízbe Szolnokon, így 28-án az UTE ellen hivatalosan is utoljára ugrunk vízbe a play-off előtt.

Házi Góllövőlista

   

Pillanatnyi állás itt!

OB I.: Eger-Szentes 20-7

   


Nagy meglepetés nem született, a ZF-Egernek sikerült otthon megszereznie a három pontot. Jelentős fordulat már nem várható két fordulóval a bajnokság vége előtt, így egyre inkább érik a Honvéd-Eger negyeddöntő (3:3-ról indulunk). Biros Péter 2 gólt szerzett a találkozón.
Képek a mérkőzésről

Módosult az OB I. rájátszás lebonyolítási rendje

   

A MVLSZ a szövetségi kapitány kérésére módosította a rájátszás programját.

Visszaszámlálás indul...

   


A vasárnap esti mérkőzésen nem forgott veszélyben a győzelem, bár a kapott 8 gól hagy kivánni valót maga után. De a lényeg a három pont volt, azt pedig elhoztuk. Harmadikak vagyunk a bajnokságban 42 ponttal a Vasas és a Honvéd mögött (de a Fradi és a Szeged előtt). 3 forduló van hátra az alapszakaszból. Biros Péter 4 találatot szerzett, a bajnokságban pedig a 23. találatnál jár.
Képek a mérkőzésről

A pótolt 16-os...

   


Gyorsan lerohantuk a fehérváriakat és végig tartottuk a különbséget. A papírforma igazolódott, megvan a 3 pont. Biros Péter 3 találatot szerzett.
Képek a mérkőzésről.

Dupla forduló az OB I.-ben

   

Eredmények a hétvégéről

Dupla forduló a bajnokságban

   A hétvégi OB I. sorozatban kétszer is vízbeszállt a ZF-Eger csapata (17. és 18. forduló). A cél az volt, hogy elmozduljunk a bajnokságban elfoglalt jelenlegi 4. helyünkről. Még nem sikerült, de araszolunk felfelé. A második-harmadik-negyedik helyezett között alig pár pont a differencia. A Vasas ( a komjádis ikszelése ellenére) messze vezeti az alapszakaszt.
A mérleg tehát: két győzelem (BVSC- Eger 5-11 és Eger-Fradi 9-5), összesen 6 pont. Biros Péter  a hétvégén összesen 4 találatot szerzett.

Vodafone OB I.: 15. forduló; Honvéd-Eger 9-7

   

Azzal, hogy a Fradi kikapott Pécsett több -2., 3., 4. helyre egyformán esélyes- csapat is újult erővel vágott bele a hétvégi pontvadászatba a bajnokság 15. fordulójában. A tét a csapatok számára az, hogy a könyebb ágon (a bajnokság 2. vagy 3. helyét megszerezve) jussanak az alapszakasz legjobb négy helyezettje közé. Mind ismeretes, a negyedik helyen végző csapatnak az elsőként továbbjutóval (Vasassal?) kell majd megküzdenie, ezt pedig -látva a Vasas eddigi hengerelését- mindenki igyekszik elkerülni. Ezért próbáltunk ma délben pontot rabolni a Kőér utcai rangadón. Nem sikerült. Kapkodós, pontatlan játékot játszottunk, pocsék emberelőnykihasználással (12/3). A mérkőzés elején még minden rendben indult, elhúztunk két góllal, de a Honvéd hamar felébredt és fordított, az utolsó két negyedben pedig hiába játszottunk éberebben, a hazaiaknak (köszönhetően annak, hogy zsinórban hatot vágtak nekünk egymás után)  már csak a kétgólos különbséget kellett tartaniuk a három pont megszerzéséhez. Biros Péter 2 találatot szerzett. Ezzel a ZF-Eger jelenleg negyedik a bajnokságban.

OB. I.: Eger-Vasas 8-10

   

A Vasas megőrizte veretlenségét a Vodafone OB I.-ben és elvitte a három pontot Egerből. Az elején még fej-fej mellett haladt a két gárda majd Hosnyánszky szinte egymaga elvitte a Vasast (öt találatig jutott). Néhány érdekes bírói ítélet persze közrejátszott a vereségben, de nem bírózok, ilyen fórmutató mellett nem szabad. Az igazság az, hogy nem tudtunk mit kezdeni a kapu mellé húzódó Vasassal és bár "csodaszép fórmutatóval" ők sem rendelkeznek, lényegesen jobban produkáltak ezen a téren, mint mi. Ők onnan lőttek át ahonnan akartak, nekünk meg semmi nem ment; hol a kapufa, hol Nagy Viktor, hol a blokk...ráadásul minden kifelé pattant. Varga Zsolti játszott, maszkban. Biros Péter 3 gólig jutott.

OB I.: Eger-Szeged 14-10

   

A szegediek -most is- ingadozó teljesítményt produkáltak. Ellenünk legalábbis általában mindig hasonló a mérleg. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy náluk Éles és Török nem volt csatasorba állítható állapotban (nálunk Varga II. Zsolt az orrtörése miatt maszkban pólózott és Bari sem volt teljesen egészséges). Kétszer is vezettünk 3 góllal, de aztán elaludtunk. 7-7-nél már magához tért a csapat és gyorsan bevágta a plusz hatot, melyre a Szeged már nem tudott válaszolni. Hattal legalábbis nem. Biros Péter 4 gólt szerzett.

Vodafone OB I. 12. forduló: ZF-Eger - Pécs 13-5

   

Nyögvenyelős kezdés után, az utolsó két negyedben biztosítva be a győzelmet végül megszereztük a három pontot az OB I. hétvégi fordulójában. Kiss Csaba és Decker Attila pihenőt kapott Gerendás Györgytől, Biros Péter nem szerezett találatot.

Vodafone OB I.: 11 forduló (Eger - Szolnok 13-9)

   

Az ING elnevezést januártól a Vodafone váltja. Biros Péter betegség miatt nem játszott a találkozón.

OB I.: 10. forduló (Eger-UTE 14-11)

   

Biros Péter 2 találatot szerzett.

OB I.: 9. forduló (Szentes - Eger 4-13)

   

A kezdés csúszott, mivel Biros Péternek nem volt igazolása, és a versenybíróság nem engedte játszani. 
A mieink Bárány Attila, Valics Bence, Aaron Feltham nélkül játszottak.

OB I.: 8. forduló (Eger-OSC 23-9)

   

Szécsi Zoltán, Biros Péter, Kiss Csaba és Binder Szabolcs ezúttal pihenőt kapott.  Kiemelendő a fiatalok és Bárány  Attila remek teljesítménye továbbá Gerendás György nyilatkozata, miszerint "elszúrtam a mikrociklust...de a fiatalok ügyesek voltak".

OB I.: 7.forduló (Fradi-Eger 8-6)

   

Az ING OB I. 7. fordulójának összecsapása 8-6-os hazai sikerrel zárult. A hazaiak kapujában Jászberényi Gábor brillírozott és két egykori egri Bálint Gergő és Császár György két-két góllal járult hozzá az FTC győzelméhez. Biros Péter egy gólt lőtt.

Közte 10 a hatodik fordulóban!

   

Bár a szombat esti mérkőzésen Biros mellett Szécsi és Feltham is hiányzott a csatasorból, Sántavy, Bundschuh, Erdélyi, Chilkó, Valics és Cseh sapkát húzhatott és meghálálták a bizalmat. Varga II. Zsolt 4 góljával kiemelkedett a mezőnyből, de Bárány sem volt gyengébb a maga triplájával...

Megvan a három pont, kissé sok góllal hátul...

   

A BVSC végig nagyon ambíciózusan játszott, nem engedte ellépni ellenfelét. Mikor aztán Szabó x-re hozta az állást felébredt az Eger és bebiztosította a győzelmet.Kiemelkedőt nyújott Hegedűs Gábor, a maga 5 találatával. Szécsi, Biros, és Feltham nem játszott.

+3 a Honvéd ellen...

   

Könnyed egri pontszerzés szemtanúi lehettek azok, akik ma este kilátogattak a Bitskey uszodába. Az Eger minden nagyobb csinadratta nélkül, végig veztve, magabiztosan gyűjtötte be harmadik rangadóján a három pontot. A hazaiak teljesítménye igazi csapatmunka volt, bár csapatkapitányuk még mindig nem szállt vízbe.

Rangadók

   

2/0

4 gólos zakó az Ob. I. 2. fordulójában...

   

Nincs könnyű helyzetben az Eger. Új tagok érkeztek a csapatba, távoztak kulcsemberek, "két régi motoros" pedig egyelőre vegetál (sérülés-Biros, Szécsi-). A csapatszerkezet és játékkoncepció messze nem állt még össze és ez meg is látszott a Komjádiban tegnap lezajlott rangadón.

Elstartolt az OB I.

   

A ZF Eger kezdte a 103. országos bajnokságot. Magabiztos játékkal utasítottuk magunk mögé a PVSK-t. Valics klasszis formában védett, Varga II. Zsolt pedig 3 "gyögyhímzésig" jutott. Szécsi a lelátóról követte az eseményeket (ő és Biros továbbra sem bevethetők). A pécsiek első bombája Ágnertől érkezett, de csak a 13. percben! Ezután De Balsio talált be másodikként, de mondhatjuk nyugodtan, a mérkőzésen ezúttal a kapusok nyújtottak maradandót.

Magyar Bajnokság 2008/2009 (OB I.)

   

Ma délelőtt sorsolták ki a hazai bajnokság lebonyolításának fordulónkénti csapatpárosításait (az időpontokat már hetekkel ezelőtt közölték). Az alábbi mérkőzésrendben a Szövetség változtatás jogát továbbra is fenntartja, hiszen a nemzetközi kupamérkőzések és az esetleges TV-s közvetítések egyes csapatoknál még "bezavarhatnak". Nézzük a lebonyolítást!

Jönnek az oroszok! Ezúttal 3 napra...

   

A "Csehov" szeptember 11-14-ig tiszteletét teszi Egerben. A csapat célja ezúttal az edzőtáborozás lesz. A "pólóvárosban" várhatóan több alkalommal is kétkapuznak majd az igencsak megfogyatkozott egri csapattal. (A szabadságoltak mellett -Szécsi és Biros továbbra is pihenőjét tölti- a napokban a juniorok is épp az EB-n érdekeltek.) Petit egyébként a múlt héten szerdán sikeresen megműtötték és eltávolították a szivéről az ott kialakult cisztát. A hírek szerint az orosz legények a fővárosban is tiszteletüket teszik majd. (Szálláshelyük Egerben -az agriasport információi szerint- a Hunguest Hotel Flórán lesz).

Mérkőzésnapok időpontja, egyelőre a csapatok nélkül...

   

A 2008/2009-es férfi OB I. 2008.október 4-én indul. A sorsolás szeptember 15-én lesz, de a mérkőzések időpontjait már ismerhetjük:

Vándorlás: 2008/2009-es átigazolások

   

     
Vezérfonal

"Aki nagyon messziről indul, az nagyon messzire mehet. Mert van egy olyan belső hajtóereje..."

/Kemény Ferenc/

     
Sport-történelem
     
Válogatott
     

Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG