Biros Péter Hivatalos Honlapja
A 13-as
     
Klub
     
\\\\Chat\\\\
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Vissza

KEZDŐLAP

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
VODAFONE OB I. 2008/09.
VODAFONE OB I. 2008/09. : Vodafone OB I.: 11 forduló (Eger - Szolnok 13-9)

Vodafone OB I.: 11 forduló (Eger - Szolnok 13-9)

Az ING elnevezést januártól a Vodafone váltja. Biros Péter betegség miatt nem játszott a találkozón.


ZF-Eger - Szolnoki Főiskola-Közgép VSC
13-9 (2-2, 4-1, 3-3, 4-3)

Eger, 300 néző. V.: Kun, Molnár P.
EGER: Valics - VARGA ZS. 1., HEGEDÜS 1, Decker 1, Bárány 1 , NYÉKI 2, Kiss Cs. 2 Cs.: Bundschuh 1, Feltham 1, HÁRAI 2, Petrovai, Erdélyi 1, Sántavy, Cseh I. (kapus). Edző: Gerendás György, Tóth Kálmán.
SZOLNOK: Nébald - Rydzik 1, Németh, Kovács G. 1, PÁSZTOR 2, HANGAY Z.  2, Hangay R. Cs.: Süveges 1, MUNKÁCSI 2, Józsa, Soós, Cunliffe. Edző: Cseh Sándor.
Gól-emberelőnyből: 8/6, ill. 6/2.
Ötméteresből: 1/0, ill. -.
Kipontozódott: Süveges (21.)

 1. negyed:
-Decker
-Hangay
-Munkácsy
-Feltham

2. negyed:
-Kiss Csaba
-Hangay
-Kiss Csaba
-Bundschuh
-Hárai

3. negyed:
-Süveges
-Rydzik 
-Hárai
-Varga Zsolt
-Erdélyi Balázs

4. negyed:
-Bárány Attila 
-Munkácsi
-Hegedüs Gábor
-Kovács Gergő
-Nyéki Balázs
-Pásztor
-Nyéki Balázs 

További eredmények:

FTC- Szentes 16-5
UTE - OSC 13-8
Domino-Honvéd - BVSC 18-5
Vasas - Pécs 12-6
Szeged - Fehérvár 17-6

Forrás: egerwaterpolo.hu

Még nincs hozzászólás.
     
Vezérfonal

"Aki nagyon messziről indul, az nagyon messzire mehet. Mert van egy olyan belső hajtóereje..."

/Kemény Ferenc/

     
Sport-történelem
     
Válogatott
     

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe