Biros Péter Hivatalos Honlapja
A 13-as
     
Klub
     
\\\\Chat\\\\
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Vissza

KEZDŐLAP

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
VODAFONE OB I. 2009/10.

Eredmények

   

Rájátszás, döntő
részletes statisztika: ld. Eredmények menü

Góllövőlista (ZF Eger)

Yoda 2010.06.01. 14:23   


Vodafone OB I.: Alapszakasz és Rájátszás

" A Birodalom visszavág..."

Yoda 2010.06.01. 13:58   

Teltházas lelátók előtt indult az idei bajnoki döntő mindent el/döntő mérkőzése. A tét óriási volt; a győztes viheti a Vodafone OB I. Kupáját. A vendégek hamar legázolták a csapatot, de az Eger tartotta magát és a harmadik negyed megnyerésével még mindig egy gólra lépkedett a bajnok sarkában. Az utolsó negyedben sajnos nem sikerült a bravúr, így bár a sírból hoztuk vissza a mérkőzést, ismét ezüstöt vihettünk haza. Biros Péter két gólt szerzett a mérkőzésen.

Képek a Galériában!

Vasas-Eger 2:2: The show must go on...

Yoda 2010.05.23. 18:17   

Fordulatokkal teli, izgalmas mérkőzést láthatott az, aki tegnap délben kilátogatott a Szőnyi útra. A Vasasnak nagy volt a tét, ha nyernek, bajnokok. Szerencsére az Eger is a vízben volt, így a döntés szerdára marad. Biros Péter 4 találatot szerzett.

Eger-Vasas 1:2

2010.05.16. 20:41   

A Vasas most is elhúzott, de ezúttal ott loholtunk a nyomában -legalábbis a harmadik negyed után-.
Kétszer ki is egyenlítettünk. Ez most nem volt elég. Biros Péter egy találatot szerzett a mérkőzésen.

Vasas-Eger 1:1

2010.05.16. 20:34   

Szurkoló létemre nem vártam csodát. Csak egy apró pici győzelmet. Plusz egy ide és már örülök. A baj nem az volt, hogy ez most nem sikerült -mégiscsak a címvédővel küzdünk-, de a góltalan félidő és a 9/1-es fórmutató mellett nem mehetünk el szó nélkül. Biros Péter a mérkőzésen nem szerzett találatot .

Eger-Vasas 1:0

Yoda 2010.05.09. 20:42   

Többször vezettünk a mérkőzés során. Mindig a legjobbkor. Volt, hogy két góllal, volt, hogy 1-el és volt, hogy a legvégén...
Biros Péter 4 (!!!) találatot szerzett. The show must go on... szerdán a Szőnyiben.

Most nem volt betli; hárommal vertük a Fradit

Yoda 2010.05.07. 19:42   

Higgadt, megfontolt játékkal, megérdemelten jutott a 2009/10-es Vodafone OB I. bajnoki döntőjébe a ZF-Eger csapata. Játékosaink a mérkőzés második felében már azt is megengedhették maguknak, hogy kicsit kiengedjenek. Szécsi Zoli visszatért a lécek alá. Biros Péter a mérkőzésen 2 találatot szerzett. A másik ágon drámai küzdelemben őrlődött fel a Szeged csapata, így a mieink döntőbeli ellenfele -immár harmadik éve sorozatban- ismét a Vasas lesz. Egy ideje már cibálgatjuk az oroszlán bajszát. Most sikerülhet meghúzni...folytatás szombaton...HAJRÁ EGER!

Képek a Galériában!

Meglepetés a Népligetben: kikaptunk a Fraditól

Yoda 2010.04.29. 10:02   

Életben tartotta döntőbe kerülési esélyeit a Ferencváros csapata. Remek játékkal, két góllal verték csapatunkat a rájátszás tegnapi fordulójában. A Vasas ismét szárnyakat kapott, megverte a Szegedet.

Eger-Fradi 11:6

Yoda 2010.04.25. 09:53   


A tegnapi egri győzelemmel már csak egy lépésnyire vagyunk az idei bajnoki döntőtől. Az Eger koncentráltan, nyugodtan kezdett. Ezt az állapotot Szécsi Zoli szemsérüléséig többé kevésbé sikerült is tartani. Ebben azért közrejátszott az is, hogy a mérkőzés második felében teljesen szétesett a Fradi védelme, a támadó játékot pedig -Szecskával az élen- remekül szereltük. Jászberényi sokszor teljesen "tisztán" maradt ott egy-egy megúszó vagy leforduló egri előtt, így esélye sem volt védeni a lövéseket. Szécsi válogatott formában "repkedett" a kapuban, míg sérülése után az őt váltó Valics is remekül állta a sarat. Graham és Feltham remekelt Jászberényi ellen és a Biros (2)-Binder duó megmozdulásai is élményszámba mentek. Folytatás szerdán 19:00-kor a Népligetben. Szécsi bevérzett bal szeme miatt valószínűleg nem fog játszani a találkozón. A másik ágon a Vasas a mérkőzés elején valósággal legázolta a Szegedet. A vége szorosabb lett, de az angyalföldiek így is kiegyenlítettek és 4:4-ről várják a folytatást.

Képek a Galériában!

Jövő héten indul a rájátszás

Yoda 2010.04.16. 18:58   

Az első fordulóban az alapszakasz 1. és 4. (Eger-Fradi) és a 2. és 3. helyén (Vasas-Szeged) végzett csapatok egymás közötti párharcában dől el a döntőjébe kerülés joga. Az első, harmadik és ötödik mérkőzésének pályaválasztója az alapszakaszban jobb helyezést elért csapat.
A csapatok az alapszakasz egymás elleni két meccsén megszerzett pontokat magukkal viszik. A döntőjébe kerüléshez a
hozott pontokat is beleszámítva, minimum tíz pontot kell elérni. A mérkőzéseken döntetlen eredmény nem születhet. Az Eger-FTC 4:1-es, a Vasas-Szeged 1:4-es állásról indul.

Valamit nagyon tud a Domino: másodszor is zakó a Honvédtól

Yoda 2010.04.11. 13:57   

A Fradi vereségének hírét hallva igencsak feltüzelve érkezett Egerbe a Domino Honvéd csapata. Szivósék emekül helytálltak a Bitskey uszodában. Sőt. Másodszorra is sikerült megverniük csapatunkat. Nálunk semmi sem ment úgy, ahogy kellett volna. Valicsot átlőtték, a labdákat eladtuk és az irányzék beállítása is elmaradt néhány játékosnál. Bárány Attila betegség miatt nem húzhatott sapkát. A mérkőzés második felében Szécsi taposott a kapuban.
Biros Péter a mérkőzésen egy találatot szerzett.
Képek a Galériában!

8 góllal vertük az UTE-t

Yoda 2010.04.05. 20:55   

Biros Péter -születésnaposhoz méltóan- nyitotta meg a mérkőzést egy rá jellemző megúszásgóllal. Őt Varga Zsolt és Bárány Attila találata követte, majd Feltham, Hegedüs és Kovács is bevette Bisztritsányi hálóját. Az első egri fórt a harmadik negyed elején kaptuk, Biros köszönte szépen. A mérkőzés második felében Varga, Hegedüs, Graham, Erdélyi és Feltham is feliratkozott a góllövőlistára, míg az újpestiek közül a japán igazolás -Naganuma- két találatig jutott el. A liláknál egyértelműen Szabó Botond volt a mérkőzés hőse, aki a második negyed végéig összesen 5 alkalommal mattolta Valicsot. A mérkőzésen Hárai Balázs nem játszott. Biros Péter két találatot szerzett.

Szolnok- Eger 5:9

Yoda 2010.03.30. 19:24   

Jól kezdett a Szolnok a Vodafone OB I. hétvégi fordulójában, de a fokozatosan feljavuló játékunknak köszönhetően végül kijött a két csapat közti különbség. Biros Péter a mérkőzésen nem szerezett találatot.

Eger-Fradi 8:5

Yoda 2010.03.20. 20:39   
Bár a félidőben -a várakozásoknak megfelelően szoros mérkőzésen- még csak egy góllal vezetett csapatunk, a vége három gólos győzelem lett. Az Eger oldalán Hárai sérülés miatt nem lett nevezve. A kaput ezúttal Valics Bence őrizte. Biros Péter egy gólt szerzett.

Megcibáltuk az oroszlán bajszát...

Yoda 2010.03.16. 18:09   

Igazi forradalmi mérkőzésnek lehettek szemtanúi a Szőnyi útra kilátogatók tegnap kora este. Idén először állt ki a csapat kompletten a címvédő ellen. A védelem -Szecska- remek teljesítményt nyújtott, a Vasas 10 percig nem tudott gólt lőni. Elől már jóval pontatlanabbak voltunk, de most ez is belefért. Az Eger szurkolói fantasztikus hangulatot varázsolva nagyban hozzásegítették csapatunkat a győzelemhez. Ezzel nagy lépést tettünk az alapszakasz első helye felé. Biros Péter egy találatot szerzett. "The show must go on"...érkezik a Fradi...és a Partizan...

Szoros volt...

Yoda 2010.02.23. 11:13   

Nagyot küzdött hazai pályán a Szeged Beton csapata a Vodafone OB I. 16. fordulójának hétvégi rangadóján. Igazi brusztos,  szívvel küzdő csapatok prezentálásában előadott vízilabdát láthatott élőben a nagyérdemű. A félidőben már két góllal vezetett csapatunk, mikor  dr. Molnár Tamás vezetésével "talpra állt" a Szeged és a harmadik negyed végére egygólosra dolgozták le a különbséget. Papesz negyedik negyed elején lőtt mesterhármasa révén pedig a negyed felére már két gólos előnyben voltak. Szerencsére Hegedüs most is jókor volt jó helyen, így elhozhattuk a három pontot. Biros Péter egy gólt szerzett a mérkőzésen, illetve kipontozódott a 24. percben.

Tovább menetelünk a bajnokságban

Yoda 2010.02.06. 21:34   

Kötelező, kilenc gólos győzelmet aratott csapatunk a Vodafone OB I. mai fordulójában Szentesen. Varga II. Zsolt ugyan a héten már edzett, de még nem játszott, ahogy pihenőt kapott Biros Péter és Valics Bence is. Utóbbit két negyed erejéig Szécsi Zoltán "pótolta", nem is akárhogy. Hárai hátsérülése miatt Bárány nem kapott pihenőt, játszania kellett és ha már kellett megszórta egy ötössel a hazaiakat. Következik 02.20-án egy rangadó Szegeden. Előtte azonban Euroliga.

Vodafone OB I.: megvan a három pont

Yoda 2010.01.31. 10:29   

Remekül tartotta magát az első két negyedben a BVSC. A félidőben mindössze egy találat volt a különbség a két csapat között. A végére aztán hoztuk a negyedenkénti átlag három találatot, így megszeretük a három pontot.
A mérkőzésen végre vízbe szállhatott Szécsi Zoltán is, akit aztán Valics váltott a kapuban.
 

Biros Péter nem szerzett találatot.

 

KÉPEK a mérkőzésről a Galériában!

Vodafone OB I.: a Vasas sarkában?

Yoda 2010.01.26. 22:06   

Az elmúlt két OB I. forduló csapatunk szemszögéből nem hozott túl sok izgalmat. Hoznunk kellett a papírformát és ezt meg is tettük. Ennek köszönhetően összesítésben a bajnoki táblázatban a 2. helyre ugrottunk. A pontozás szerint holtversenyben haladunk a Vasas előtt. Bár a bajnok gólkülönbségek tekintetében messze előttünk jár, az egymás elleni rangadók mérlege az Eger előnyét mutatja. Következik 01.30-án este 19:00-kor a BVSC.

Ismét szoros: ezúttal a Szolnok ellen

Yoda 2009.12.13. 11:55   


A Honvéd után minket is megszorított a Szolnok csapata az OB I. őszi szakaszának utolsó előtti -10.- fordulójában. A több "ex-egrivel" megerősödött Szolnok az utolsó negyedet megnyerve nagy lépést tett a győzelem felé. Csapatunk három negyedig vezetett, de 6:3-nál ismét leengedtünk -ahogy a negyedik negyedekre mostanában rendszeresen-, így veszélyessé vált a találkozó vége. A mérkőzésre a belépés ingyenes volt. Bárány Attila remek formában 4 (!) gólt szerzett. A következő OB. I-es forduló január 16-án lesz (ellenfél: OSC), amikor is a Fradi szabadnaposként nem játszik, így elég erőteljes átrendeződésnek lehetünk majd szemtanúi az OB. I. élmezőnyében.
Biros Péter a tegnapi mérkőzésen egy gólt szerzett.
A következő megmérettetés Euroliga küzdelem: szerdán 19:00-kor Csehov-Eger !!!

Képek a Galériában!

Mikulásnapi forduló az OB I-ben

Yoda 2009.12.06. 14:44   
Nem bírtak egymással az OB I csapatai a mai fordulóban. Az öt -ma megrendezésre kerülő- mérkőzésből négy döntetlenre végződött. Az Eger a Fradival nem bírt a Népligetben, így értékes pontoktól esett el a csapat. Sajnálatra méltó, hogy a második negyedben egyetlen gólt sem lőttünk(!).
Biros Péter egy találatot szerzett.

Szoros rangadó a Szeged ellen

Yoda 2009.12.06. 14:32   


A harmadik negyedet 3:0-ra hozva már megnyert mérkőzést bukott el a Szeged a mieink ellen a Bitskey uszodában, az OB I. aktuális fordulójában. Az Eger 4:1-es utolsó negyedet produkált, így bár csak egy góllal, de megnyertük a mérkőzést és begyűjtöttük a három pontot. Biros Péter egy találatot szerzett (ötméteresből).

Képek a Galériában!

Fantasztikus második félidőt produkálva fordított a Honvéd; kikaptunk a Kőér utcában

Yoda 2009.11.18. 20:47   

Két és fél negyednyi koncentrált játék után "énekelte ki" a Honvéd a "szánkból a sajtot" hétfő este az OB I. aktuális fordulójában. 3:1-re is vezettünk már mikor a Domino felvette a ritmust és fokozatosan feljavulva kihasználta ellenfele összezuhanását. Szivós, Bátori és Marnitz parádézott a Kőér utcában. A harmadik negyedet ugyan csak egy góllal nyerte meg az ellenfél, de az utolsó játékrészben mi már gólt sem lőttünk, ráadásul a védekezésünk sem állt össze. Biros Péter 1 találatot szerzett. Szombaton jön a visszavágó!

Szoros mérkőzésen nyert a csapat

Yoda 2009.11.09. 22:39   

Megvan az első győzelem a Vasas felett, reméljük még sok követi. Az Interliga fordulónak is számító OB I. rangadón ellenfeleink utoljára az első negyedben vezettek, nem voltak számottevő egyéni villanásaik és a védelmük sem állt össze. Hozzá kell tenni, most a szerencse is a ZF-Eger pártján állt. Biros Péter nem szerzett találatot.

OB I.: 4.forduló

Yoda 2009.11.01. 11:57   

A félidei egygólos vezetést a mérkőzés végére négygólosra hízlaltuk a Hajósban. Valics is bravúrozott a kapuban, így összességében nem forgott veszélyben a győzelmünk. A pontatlanságok kijavítására van egy hetünk, aztán jön a Vasas. Biros Péter két gólt szerzett.

OB I. harmadik forduló

Yoda 2009.10.29. 14:57   

Ötgólos győzelem a Szentes felett.

3. forduló: 2009.10.28.
 19:45, Népliget
FTC - Pécs
15:7
 20:00, Kőér
Domino Honvéd - UTE
11:10
(4:3, 4:0, 2:2, 1:5)
 18:00, Bitskey
Eger - Szentes
13:8
 18:00, Hajós
Vasas - BVSC
29:5
(7:0, 6:2, 7:0, 9:3)
 18:00, Tiszaliget
Szolnok - OSC
november 21-re halasztva

OB. I./2.forduló: BVSC-Eger 6:11

Yoda 2009.10.18. 10:23   

Nagy arányú egri győzelem született tegnap este a Vodafone OB. I. második fordulójában, a Szőnyi úton. A kaput Szécsi Zoltán védte, aki térdsérülése után tért vissza, hogy ráalapozzon a jövő heti Euroliga selejtezőkörre. Sajnos kiváló kapusunk a második negyedben egy rossz mozdulat után cserét is kért, így rövidre sikeredett a főpróba. Ezúttal a válla sérült meg, olyannyira, hogy valószínűleg operáció és több hónapos rehabilitáció vár rá. Hegedüs Gábor is most tért vissza a csapatba, neki a nyári sérülése után kézfej sérülés keserítette mindennapjait. Graham megszerezte első magyar bajnoki találatát, pedig sokáig játéka is kérdéses volt torokgyulladása miatt. Biros Péter 3 gólt szerzett.

Vodafone OB. I.: második forduló

2009.10.17. 16:10   

2. forduló: 2009.10.17.
 18:00, Hajós UTE - Szeged
5:12
 19:30, Hajós OSC - FTC
7:10
 19:45, Pécs Pécs - Vasas
8:14
 17:00, Szőnyi BVSC - Eger
6:11
(2:5,0:1,3:3,1:2)
Biros 3 gól
 18:30, Szentes Szentes - Domino Honvéd
3:13

Rajtolt az OB I.: magabiztos egri siker

Yoda 2009.10.10. 11:38   
 
1. forduló: 2009.10.10.
 19:00, Szeged Szeged - Szentes
19:6
 14. 20:00, Kőér utca Domino Honvéd - BVSC
10:6
 18:00, Bitskey (Eger) Eger - Pécs
11:4
(3:2, 2:1, 3:0, 3:1)
Biros: 3 gól
 14. 18:00, Komjádi Vasas - OSC
15:8
 12. 20:15, Komjádi FTC - Szolnok
9:7

Képek a mérkőzésről a Galériában!

Szerződést bontott Somossyval a Fradi

2009.10.07. 18:37   

Alig egy héttel a bajnokság rajtja előtt közös megegyezéssel szerződést bontottak a zöld-fehérek a csapat vezeteőedzőjével Somossy Józseffel. Somát Godova Gábor váltja az edzői poszton.

ZF-Eger bajnoki naptár

Yoda 2009.09.04. 16:11   

Vodafone OB I.; Alapszakasz

OB I. program 2009/2010. II.

Yoda 2009.08.13. 15:27   

OB I. program 2009/2010. I.

Yoda 2009.08.13. 15:26   

11 csapat jelezte indulási szándékát (12 helyett). A mérkőzéseket új típusú Vodafone labdákkal játsszák majd.

Az 5. és 8. fordulót a szövetség felcserélte!

     
Vezérfonal

"Aki nagyon messziről indul, az nagyon messzire mehet. Mert van egy olyan belső hajtóereje..."

/Kemény Ferenc/

     
Sport-történelem
     
Válogatott
     

Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM