Biros Péter Hivatalos Honlapja
A 13-as
     
Klub
     
\\\\Chat\\\\
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Vissza

KEZDŐLAP

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
VODAFONE OB I. 2008/09.
VODAFONE OB I. 2008/09. : A pótolt 16-os...

A pótolt 16-os...


Gyorsan lerohantuk a fehérváriakat és végig tartottuk a különbséget. A papírforma igazolódott, megvan a 3 pont. Biros Péter 3 találatot szerzett.
Képek a mérkőzésről.


A mérkőzésről:

Az első negyedben a Fehérvár hozta el a labdát, de jó 3 percig kellett várni az első egri találatra (Hegedüs). A találatot újabb két akciógól követte (Hege és Biros), majd Nyéki is betalált 2:16-al a negyed vége előtt. Deme András kozmetikázott a végén, megszerezte csapata első találatát.A második negyedben Erdélyi révén mi hoztuk el a játékszert, majd Varga centerből volt eredményes. Biros Péter fórból, majd Varga újra centerből talált a hálóba. Bundschuh és Nyéki bombája zárta a negyedet.

Erdélyi révén a harmadik negyedben is az Eger hozta el a labdát. Deme hosszú idő óta először zörgette meg sikeresen Valics hálóját. A másik oldalon Petrovai vágta be fórból,olyan szép "petrovaisan".

A Varga-Lázár-Varga adok-kapok után már közte 9 volt a különbség, Feltham találatával pedig már közte 10-el mehettünk szünetre.

Az utolsó negyedben (ahol újra Erdélyi sprintelt sikeresen) bár először Tusa szerzett akciógólt, a következő gól már az egriek nevéhez fűződik. Erdélyi volt a befújt ötös végrehajtója. Decker és Binder találata után, Biros megúszásból talált be és ezzel megszerezte csapatunk utolsó találatát. A lefújás előtt 30 másodperccel pedig Tusa is megszerezte csapata " záró löketét".16. forduló
Statisztika:

ZF-Eger- Androbau Fehérvár Póló SE 17:5 (4:1, 5:0, 4:2, 4:2)
Bitskey Aladár uszoda
Játékvezetők: Molnár, Németh
Gólszerzők:
EGER: Varga Zsolt 4, Biros Péter 3, Nyéki Balázs 2, Hegedüs Gábor 2, Bundschuh Erik 1, Binder Szabolcs 1, Decker Ádám 1, Erdélyi Balázs 1, Aaron Feltham 1, Petrovai Márton 1,
FEHÉRVÁR: Tusa Márk 2, Deme András 2, Lázár Zsolt 1
Gól emberelőnyből: 7/4 ill. 7/2
Gól ötméteresből: 1/1 ill 0/0
Kiállítás végleg: Sántavy Máté ill. Gellei Gergely

A kapuban ezúttal Valics Bence taposott.
Varga Zsolt 80%-os, míg Biros Péter 75%-os lövőteljesítményt produkált.Ők ezzel a számmal messze kiemelkedtek a mezőnyből, de a többi góllövőnknek sem kell szégyenkeznie.
Cseh István mellett ma Chilko Márton is lehetőséget kapott a vízbeszállásra.

Még nincs hozzászólás.
     
Vezérfonal

"Aki nagyon messziről indul, az nagyon messzire mehet. Mert van egy olyan belső hajtóereje..."

/Kemény Ferenc/

     
Sport-történelem
     
Válogatott
     

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe