Biros Péter Hivatalos Honlapja
A 13-as
     
Klub
     
\\\\Chat\\\\
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Vissza

KEZDŐLAP

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
VODAFONE OB I. 2008/09.
VODAFONE OB I. 2008/09. : OB I. 2008/09.

OB I. 2008/09.

Rájátszás (play off)


Az alapszakasz befejeztével az 1-4. helyen végzett csapatok kerülnek a rájátszás első fordulójába (I.). Az innen sikeresen továbbjutók a rájátszás második fordulójában (II.) játszanak a bajnoki címért, a kiesők pedig a 3. helyért.

Program

I.: Elődöntő(k)
 
2009. május 01.-Kőér (Budapest, Határ út)
2009. május 03.- Bitskey (Eger)
2009. május 08.- Kőér
2009. május 10.-Bitskey
2009. május 15.-Kőér

A rájátszás első fordulójában az alapszakasz 1. és 4. (Vasas-Fradi 6:0), valamint a 2. és 3. helyén (Honvéd-Eger 3:3) végezett csapatok, egymás között, minimum tíz pont megszerzéséig tartó párharcban döntik el a döntőbekerülés jogát.
A rájátszás első, a harmadik és az ötödik (1-3) mérkőzésének pályaválasztója az alapszakaszban jobb helyezést elért csapat. A párharcban összekerült 2-2 csapat, az alapszakaszban megszerzett egymás elleni mérkőzéseik pontjait magukkal viszik a rájátszásba, így azok beszámítódnak a végeredménybe.


II.: Döntő(k)

2009. május 17. 
2009. május 22. 
2009. május 24. 
2009. május 29. 
2009. május 31.

Az rájátszás első fordulójának két győztese játszik a bajnokság 1. és 2. helyének eldöntéséért. Ekkor hozott pontok nincsenek ill. három nyert mérkőzés szükséges a bajnoki cím elnyeréséhez. A döntő helyszínét az MVLSZ jelöli ki.

Forrás: MVLSZ

Még nincs hozzászólás.
     
Vezérfonal

"Aki nagyon messziről indul, az nagyon messzire mehet. Mert van egy olyan belső hajtóereje..."

/Kemény Ferenc/

     
Sport-történelem
     
Válogatott
     

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe