Biros Péter Hivatalos Honlapja
A 13-as
     
Klub
     
\\\\Chat\\\\
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Vissza

KEZDŐLAP

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
VODAFONE OB I. 2008/09.
VODAFONE OB I. 2008/09. : Jönnek az oroszok! Ezúttal 3 napra...

Jönnek az oroszok! Ezúttal 3 napra...

A "Csehov" szeptember 11-14-ig tiszteletét teszi Egerben. A csapat célja ezúttal az edzőtáborozás lesz. A "pólóvárosban" várhatóan több alkalommal is kétkapuznak majd az igencsak megfogyatkozott egri csapattal. (A szabadságoltak mellett -Szécsi és Biros továbbra is pihenőjét tölti- a napokban a juniorok is épp az EB-n érdekeltek.) Petit egyébként a múlt héten szerdán sikeresen megműtötték és eltávolították a szivéről az ott kialakult cisztát. A hírek szerint az orosz legények a fővárosban is tiszteletüket teszik majd. (Szálláshelyük Egerben -az agriasport információi szerint- a Hunguest Hotel Flórán lesz).


A VK-Sturm (Csehov) 2002 csapata, igen csenevész alakulat, mindössze hat évvel ezelőtt alakult
A csapat egyelőre a Moszkvától délre fekvő névadó, Csehov városában székel. Úgy hírlik nem sokáig, hiszen a vezetés a szurkolók csekély létszáma miatt már tavaly tervbe vette a "fészek elhagyását" (nem hivatalosan már akkor levették a város nevét).

A "pénz beszél..." mondást prezentálja a klub eddigi története is. Már a megalakulásukkor nagyágyukat igazoltak (...van az a pénz amiért Sapic is elmegy az orosz télbe...). 
Ennek köszönhetően két évvel az első tollvonások után már az Euroligában tempózhatott a gárda, ahol hamarosan a döntőbe meneteltek.

Otthon 2005-ben és 2006-ban is orosz bajnoki címet szereztek, majd besöpörték az Orosz Kupát is. 
A tavaly előtti szezonban (2007) már volt egy kisebb gikszer a "váltóban", otthon „csak” ezüstérmesek lettek, az Euroligában pedig a legjobb 16 között estek ki – az Egerrel karöltve. 
Tavaly mindkét csapat ennek a fájó szereplésnek a sebeit nyögte. Meg kellett küzdeniük a Len Kupáért, mely végül Alekszander Ogorodnyikov tanítványainál landolt (döntő első meccse-Eger-:8-8, döntő második mérkőzése -Csehov-: 12-7). Legnagyobb "nevük" a szerb válogatott Aleksander Sapic. Őt ezúttal nélkülöznie kell a "vidám fiúknak". Mint ismeretes a "gólgyárnak" volt egy "kis" bajúszakasztása csapattársával (Denis Sefik-kel) a pekingi bronzmérkőzés előtt. Ennek eredményeképp Sapic a lábát, Sefik pedig a kezét forrasztgathatja otthon. Ezúttal egy olimpiai bronzérem társaságában.
Forrás: www.egerwaterpolo.hu (agriasport), KisGábor.hu
Fotó: vlv.hu

Még nincs hozzászólás.
     
Vezérfonal

"Aki nagyon messziről indul, az nagyon messzire mehet. Mert van egy olyan belső hajtóereje..."

/Kemény Ferenc/

     
Sport-történelem
     
Válogatott
     

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe