Biros Péter Hivatalos Honlapja
A 13-as
     
Klub
     
\\\\Chat\\\\
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Vissza

KEZDŐLAP

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
TORNÁK
TORNÁK : Nagyváradon kezd a ZF-Eger

Nagyváradon kezd a ZF-Eger

Szeptember 11-13. között Nagyváradon kerül megrendezésre egy háromnapos nemzetközi felkészülési torna, ahol a Domino Honvéd és a Szolnok mellett a ZF-Eger is képviselteti magát. A Szolnok a Dinamo Moszkva helyett utazik. A három magyar együttes mellett olyan csapatok szállnak még vízbe, mint a szerb Partizan Belgrád, a német Spandau 04 és természetesen a házigazda Nagyvárad (Oradea).


A ZF-Eger igencsak megfogyatkozva készül a tornára.
Kanadai fiaink szeptember elsején érkeznek vissza Egerbe.
Felnőtt válogatottjaink ugyan hamarosan visszatérnek, de van három sérültünk is (Szécsi, Hegedüs, Hárai), akik csak egészségi állapotuknak megfelelően állhatnak edzésbe. Továbbá nem szabad megfeledkeznünk a jelenleg Sibenikben zajló Junior VB-ről, ahol bár nincs egri a versenysorozat mégis előfutama a szeptemberi dömpingnek. A szeptember végén esedékes krétai EB-n egriként Valics Bence, Erdélyi Balázs, Chilkó Márton, Kovács Gábor és Bundschuh Erik is érdekelt.
Biros Péter előreláthatólag utazik.

A nagyváradi torna menetrendje:

2009. szeptember 11., (péntek);
9:30 ZF-Eger - Szolnok
10:45 Nagyvárad - Partizan Belgrád
12:00 Domino Honvéd - Spandau 04
17:30 Spandau 04 - ZF-Eger (Sport 1 Tv)
18:45 Nagyvárad - Szolnok (Sport 1)
20:00 Domino Honvéd - Partizan Belgrád (Sport 1)

2009. szeptember 12., (szombat);
9:30 Partizan Belgrád - Spandau 04
10:45 Nagyvárad - ZF-Eger (Sport 1)
12:00 Szolnok - Domino Honvéd (Sport 1)
17:30 Spandau 04 - Szolnok
18:45 Nagyvárad - Domino Honvéd (Sport 1)
20:00 Partizan Belgrád - ZF-Eger (Sport 1)

2009. szeptember 13., (vasárnap);
9:30 Szolnok - Partizan Belgrád
10:45 Nagyvárad - Spandau 04 (Sport 1)
12:00 ZF-Eger - Domino Honvéd (Sport 1)

Még nincs hozzászólás.
     
Vezérfonal

"Aki nagyon messziről indul, az nagyon messzire mehet. Mert van egy olyan belső hajtóereje..."

/Kemény Ferenc/

     
Sport-történelem
     
Válogatott
     

THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Norina Wallace Írói oldalam    *****    TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár – FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!